Carport glas - Info, advies en prijsoffertes

carport glasUiteraard kan een carport niet enkel uit glas bestaan. Zoals de meeste carports uit plexiglas/PVC bestaat enkel de dakbedekking van een glazen carport uit glas.

Het glas voor een carport uit glas mag uiteraard geen breekbare variant zijn.
Meestal wordt dan ook gekozen voor versterkt glas, zoals hoogrendementsglas (lees hier meer.) of veiligheidsglas.
Als het glas uit meerdere lagen bestaat is het moeilijker om te breken en zorgt het dus voor een betere bescherming voor jouw auto.
Zoek je naar offertes voor op maat gemaakte carports? Klik hier.

 

 

 

Plus- en minpunten glazen carports

Pluspunt 1:Glas laat al het licht door. Je vertrekt dus nooit vanuit een donkere plek (tenzij het nacht is) en het is dus ook eenvoudiger om te manoevreren met behulp van licht.

carport glasPluspunt 2: Glas behoeft geen jaarlijks onderhoud. Af en toe oppoetsen is natuurlijk wel nodig, maar opschuren of insmeren met allerlei producten moet je bij glas niet doen. Bovendien kan je ook kiezen voor ‘zelfreinigingsglas’, dan moet je al helemaal niets meer doen om het glas tiptop te laten ogen!

Minpunt 1: Een carport uit glas is erg duur.

Minpunt 2: Glas is en blijft breekbaar… Let dus op met spelende kinderen in de buurt!

Minpunt 3: Stof en algen die zich aan het glas hechten zie je ook meteen zitten doordat het glas doorzichtig is.

Kostprijs glazen carport

glazen carportGlas in je carport integreren is duur. Je betaalt bijna altijd een meerprijs als je kiest voor een glazen carport.
Een exacte prijs geven is onmogelijk.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in om een zo exact mogelijke prijsopgave terug te krijgen. Wees gerust: dit is gratis en je hoeft er geen carport voor aan te schaffen als je dat niet wenst!