Carports prijzen

Hoeveel kost een carport? Bij de verschillende materialen gaven we je al een indicatie van wat de kostprijs allemaal kan afhangen. Echt een schatting gaven we je tot nog toe nog niet.

Van wat hangt de prijs af?

De grootste invloed op de prijs is het materiaal waarvoor je kiest. Zo zullen houten carports en aluminium carports vrij evenredig liggen qua prijs, en meestal zijn dit ook de duurdere materialen. Het enige materiaal die nog iets hoger zal liggen qua prijs is glas. Dit is meestal gecombineerd met hout of aluminium. Plexiglas of PVC is het goedkoopste materiaal.

Een tweede hap uit het budget zal volgen door de oppervlakte van de carport. Het spreekt voor zich dat een dubbele carport duurder zal zijn dan een enkele carport. Hoe groter de carport, hoe meer materialen er nodig zijn en hoe duurder de carport zal uitvallen.

Kies je voor ‘features’ of opties?

Dan zal je weer wat extra betalen. Met opties bedoelen we verlichting, schuifwanden. Ten slotte is deze kost niet voor iedereen, maar wanneer je een carport laat plaatsen betaal je uiteraard ook installatiekosten.

Gemiddelde prijzen carports

Een gemiddelde prijs op iets plakken is altijd moeilijk omdat we onmogelijk kunnen weten wat jouw wensen zijn. Zo weten we niet hoe groot je carport moet zijn, welk materiaal je kiest, of je al dan niet een vergunning nodig zult hebben. Bedenk dat de kostprijs van carports ongeveer beginnen bij 500 euro. Prijzen kunnen echter eenvoudig oplopen tot zo’n 10.000 euro!

Copyright © 2002-2020 CarportInfo.nl - alle rechten voorbehouden